Educatie profesionala
Educatie profesionala


Programul National de Educatie Farmaceutica Continua (EFC)educatie farmaceutica

REVISTE CREDITATE EFC

1.     Univers Farmaceutic – revista online a CFR  - 4 credite/trimestru, in urma cursului online postat la rubric Amfiteatru a revistei si a chestionarului rezolvat.
 
REGULAMENT CREDITARE EFC PENTRU RUBRICA AMFITEATRU

Pentru fiecare articol de la rubrica Amfiteatru, creditarea este de 4 credite EFC/număr, credite care intra in vigoare incepand cu acest curs, cate 4 pentru fiecare trimestru al anului in curs.
Suportul de curs, precum şi chestionarul necesar obţinerii acestor credite, la fiecare număr, va fi publicat pe site-ul Colegiului Farmaciştilor din România www.colegfarm.ro şi pe site-ul revistei www.universfarmaceutic.ro
Vom publica pentru fiecare curs, tot pe site-urile anunţate mai sus, şi numărul de întrebări corecte care vă sunt necesare obţinerii creditelor.
Chestionarul va fi completat online pana la sfarsitul anului curent (sau pana la 31.03 anul urmator in cazul chestionarului aferent ultimului trimestru din an), prin autentificarea dumneavoastra in sistem. Pentru înregistrarea dvs. va fi nevoie de următoarele date: nume şi prenume, numărul certificatului de membru, Colegiul Judeţean de care aparţine farmacistul şi adresa de e-mail pe care va primi certificatul de creditare.
În momentul în care testul este completat corect, veţi primi automat, pe adresa dvs. e-mail pe care aţimenţionat-o la înscriere, diploma certificată de către CFR.
Fiecare farmacist poate avea la dispoziţie 3 încercări pentru obţinerea punctajului necesar creditării.
 
2.     Practica Farmaceutica - http://farma.com.ro/
3.     Farmacist.ro - http://www.versamedia.ro/abonamente/farmacist-ro
4.     Medica Academica- http://www.versamedia.ro/abonamente/farmacist-ro
5.     Farmacia - http://www.revistafarmacia.ro/abonamente.html
6.     Galenus - https://www.revistagalenus.ro/ultima-ora.html
7.     MedFarm - http://www.med-farm.ro/